…een verbouwing

Maandag 6 december hebben we een nieuw raam gekregen in de woonkamer.

Gerianne mocht naar Oma Koppenaal, zodat zij geen last had van de kou, want koud was het zeker.

Helaas zat het voor de verandering weer eens niet mee en moest er een nieuw raam worden gemaakt vanwege kleurverschil. Gelukkig kon dit in één dag geregeld worden

Op dag 1 is alles gesloopt en geplaats, dag 2 is het raam weer verwijder, een nieuwe geplaatst en alles afgewerkt. Aangezien we een klein meisje van 5 weken in huis hadden hebben de mannen alles op alles gezet en het binnen 2 dagen afgewerkt. Perfecte service! Daar waren we erg blij mee.

Oma Koppenaal heeft mamma gelukkig geholpen met opruimen, want een rommeltje was het en dat 2 dagen achter elkaar, maar het huis is weer heerlijk opgeruimd en het raam is netjes geworden… Eind goed, al goed!

This entry was posted in eerst. Bookmark the permalink.