Even bijpraten 25-08 – 02

De kinderwagenbak staat al eventjes op de zolder omdat dit echt niet meer paste, maar nu hebben we ook afscheid genomen van de maxi-cosi. Gerianne liet in de auto al duidelijk merken dat ze wel wat meer wilde zien.
Als we haar meenamen in de maxi-cosi moesten we oppassen dat we haar voeten niet stootten, want die staken gevaarlijk uit.

Vrijdag zijn we samen met opa en oma een autostoel wezen kopen. Pappa en Mamma hadden al een keuze gemaakt maar samen met opa moest er eerst in de winkel geprobeerd worden natuurlijk: Opa en Gerianne waren op een gegeven moment kwijt, maar we hoorden ze wel kletsen en plezier maken. Als we ze hebben gevonden zit Gerianne in een autostoel die daar aan de wand staan uitgestald…. Opa zei: “We moeten natuurlijk eerst even passen en proberen”.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.